Vyzkoušejte úvěr, u kterého se nebudete muset ničeho obávat

Jednoduše, snadno a rychle, takové je vyřízení celé záležitosti. Žádné protahování, žádné zbytečné schůzky. Peníze získáte i do 24 hodin.

Nebankovní hypotéky bez registru využívají podnikatelé ve velké míře a není se co divit, jsou totiž výhodné a bezesporu také bezpečné. Navíc se tolerují i nižší daňová přiznání. Pokud se jedná o registry, pak z názvu vyplývá, že se do nich nenahlíží, ale bohužel je to jen běžně zažitý název, takže neodpovídá skutečnosti. Každý poskytovatel úvěru si totiž musí ověřit, zda je jeho klient schopen splácet, takže se do registru nahlíží, ale spíše z toho důvodu, že z toho můžete vyjít ještě lépe.
zlatá pokladnička

a) V případě, že totiž záznam máte, pak si nemusíte zoufat, i přes tyto skutečnosti totiž úvěr klidně můžete získat. Nevadí ani nízké daňové přiznání.

· Z čeho se vlastně takový záznam získá? Nebo za co vám ho mohou udělit? Většinou se jedná o opožděné platby, nezaplacené pohledávky, dluhy, jiné závazky. Nahlédnutím do těchto seznamů se spíše zjišťuje, zdali klient není předlužen, abychom mu mohli jiným způsobem pomoci.

b) Naopak v případě, že záznam nemáte, můžete získat ještě výhodnější úrokovou sazbu. Běžně se začíná od 6% p.a. ale v případě, že zjistíme, že záznamy nemáte, pak můžete dostat lepší podmínky a snížíme úrokovou sazbu. Ta se v takové situaci může pohybovat už od 3% p.a. což je výhodné pro obě strany.
pc na oranžovém stolku

Ručit můžete jakoukoliv nemovitostí

Velkou výhodou je fakt, že můžete ručit jakoukoliv nemovitostí. V případě podnikatelského úvěru čili nebankovní hypotéky bez registru, může jít o ručení pozemkem, domem, bytem, objektem, halou, administrativní budovou, komerční budovou a mnohými dalšími nemovitostmi.

Získáte nízký úrok, a navíc můžete kdykoliv celý úvěr doplatit předčasně, a to zcela zdarma. Získat můžete až 70% z odhadu nemovitosti. Splatnost se pohybuje od jednoho roku až do třiceti let. Neplatíte žádné poplatky předem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup